Wij zijn osteopaten in Zeeland

Wie is wie in ons team?

Ons team bestaat uit twee gecertificeerde osteopaten die in de praktijk in het centrum van Middelburg werkzaam zijn. Zoekt u een osteopaat in Zeeland? Dan bent u bij ons in goede handen. U bereikt ons het snelst telefonisch. Neem contact op met ons. 

Sonja de Deckere D.O. – MRO* | Osteopaat Middelburg

Sonja is osteopaat in Middelburg sinds 2002 (Int. Academy of Osteopathie, Gent). Na 10 jaar te hebben gewerkt als fysiotherapeut is de overstap naar de osteopathie gemaakt en heeft ze de praktijk in 2003 gestart.

“Het is voor mij iedere keer weer een mooie uitdaging om klachten in een breed perspectief te plaatsen om zodoende tot een beter begrip te kunnen komen waar het lichaam een helpende hand kan gebruiken.”

Sonja werkt onder andere met ‘Geïntegreerde Technieken’ van Frank de Bakker D.O.- MRO, een bron van inspiratie en een methode die een zeer inzichtelijke manier van werken met zich meebrengt en het ‘kraken’ zo goed als overbodig maakt.

Emke Erpelinck D.O. – MRO* | Osteopaat Middelburg

Gefascineerd als ze was door beweging heeft Emke eerst de Academie voor Lichamelijke opvoeding gedaan. Door zelf veel te sporten werd de interesse gewekt in het menselijk lichaam en de belastingsmogelijkheden daarvan: in de opleiding osteopathie vond ze wat ze zocht. Ook zijn werd in onze praktijk te Middelburg osteopaat.

“Het lichaam in balans, dat is waar ik als osteopaat naar streef; preventie van klachten hoort daar, zeker voor sporters bij. Ik bied daarom ook graag m’n hulp aan in bijvoorbeeld de aanloop naar die ene wedstrijd.”

Emke verdiept zich middels nascholing in de behandeling van zwangeren, baby’s en kinderen.

* De letters achter onze namen zijn van belang in verband met de vergoeding.

Wij staan garant voor een professionele osteopathische aanpak van uw gezondheidsprobleem. We nemen de tijd (een uur) om u te horen, te onderzoeken, te behandelen en u daarnaast inzicht te verschaffen in onze visie aangaande uw klacht. Kenmerkend voor de osteopathie is dat door de eigen benadering klachten soms tóch verklaarbaar en begrepen kunnen worden waar ze dat tot dan toe niet waren omdat bijvoorbeeld bloedbeeld, scan of foto steeds geen (verklarende) afwijkingen lieten zien.
Verder vinden wij het belangrijk om over de grenzen van ons vak heen te kijken en de samenwerking te zoeken waar dat gewenst is met andere disciplines. Wij zijn ons bewust van het feit dat wij soms het zoveelste adres al zijn. Naast de behandeling denken wij met u mee, geven we soms voedings- of leefstijladvies of bepaalde oefeningen.

HOME

  • Sonja de Deckere
  • Emke Erpelinck
  • osteopaat zeeland