Praktijk voor osteopathie telefonisch bereikbaar

De praktijk voor osteopathie is telefonisch het best bereikbaar. De telefoonnummers voor een afspraak, vraag, annulering of wijziging van uw afspraak zijn:

Sonja de Deckere
T: 06-216 818 75
M: +31 (0)6 – 21681875

Laat een boodschap achter

De osteopaatpraktijk is telefonisch het best bereikbaar. Door de week is er in het algemeen een goede bereikbaarheid. Daarnaast kunt u altijd een boodschap inspreken of via Whatsapp je vraag of opmerking sturen. Wij komen er dan snel bij u op terug.

Annuleren van een afspraak graag minimaal 24 uur van tevoren; bij een kortere tijd zien wij ons genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.

Adres

Onze osteopathiepraktijk is te vinden in het Padma Centrum te Middelburg. Het gebouw is een voormalig schoolgebouw schuin achter de Oostkerk. Bij deze sympathieke Stichting Padma voelen wij ons thuis. Er vinden hier allerlei groepslessen (bijvoorbeeld yoga en meditatie) en individuele behandelingen plaats. Wij hebben hier een heerlijke, royale werkplek.
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

E-mail

info@osteopathiemiddelburg.nl is ons mailadres voor vragen. Het e-mailadres is niet bedoeld voor het wijzigen of annuleren van afspraken! Wijzigen of annuleren kan enkel telefonisch.

Links

  • praktijk voor osteopathie